Blog2021-01-15T12:52:21+00:00

FORTÆLLINGER OM KOMMUNIKATION OG BRANDAKTIVERING

Vi blogger om influencer marketing, design, storytelling, AR, PR og SoMe i skøn forening

Kommunikation i et brandperspektiv


Issues Management

De fleste brands og virksomheder har issues. Men det er ikke alle virksomheder, der tager de issues alvorligt eller er gode til at håndtere dem – inden de udvikler sig til kriser eller inden konkurrenterne positionerer sig på et issue. Issues management er et strategisk kommunikationsredskab til at ændre, fastholde eller udvikle, hvordan et brand opfattes hos vigtige stakeholders.

Reputation Management

Hvis det af og til er din opgave at inspirere, motivere og guide medarbejdere eller påvirke en målgruppe, så læs videre. Kommunikationsarbejde burde altid omfatte omdømme-arbejde – for dig som person, for dit brand eller din virksomhed. Det er det Reputation Management handler om. Strategisk kommunikation skal skabe omdømme. Image. Karakter. Strategisk kommunikation er ikke bare at råbe højst. Eller at betale mest for at kommunikere.

Essencius2 days ago
Der er mange interesser på spil ift. genåbning af Danmark oven på covid-19 og lockdown. Men hvem vinder? Ifølge Managing Partner @cslambach er det dem der bedst mestrer storytelling og dem, der husker at lytte https://t.co/xfyOLQEVqB #strategiccommunication #covid19 #storytelling