OVERVEJER I ET NYT BUREAU

TIL JERES HJERTESAG?

Få overskud på den økonomiske og kommunikative bundlinje

Vi har i mange år samarbejdet med NGOer om at skabe resultater, der både kan mærkes i hjertet og føre til fundraising. Vi er nemlig eksperter i at udvikle fortællinger og kampagner, der skaber glæde, overskud og ægte værdi for andre mennesker.

Vores erfaring er, at effektfulde fundraising-kampagner bygger på en stærk historie. Derfor er en relevant og nærværende grundfortælling altid det kommunikative afsæt i de kampagner, vi skaber for vores kunder. En af de helt store fordele ved denne tilgang er, at fortællingen kan leve på mange kanaler og opnå stor impact selv med et begrænset mediebudget.

Vi har gennem mange år skabt resultater med højt afkast på både den økonomiske og kommunikative bundlinje for blandt andet Movember og Støt Brysterne, og vi har også hjulpet Danske Hospitalsklovne med succes.

Vi vil gerne hjælpe flere gode sager på vej

Derfor er vi på udkig efter endnu en NGO, som vi kan hjælpe til næste niveau. Er det dig, vi skal tale med? Eller kender du en, som vi bør tale med – så tag fat i Brian Orland bso@essencius.dk eller 51 51 19 30 og lad os få en dialog.

Loading...
Kommunikationsbureau Essencius

SKAL VI SNAKKE?

Har du en udfordring, vi skal hjælpe med?

Kontakt os