PR – OMDØMME & OPFATTELSER

Som PR-bureau arbejder vi med omdømme, legitimitet og troværdig. Medieomtale er én af byggestenene.

Public Relations (PR) er en bred og kompleks disciplin, som består af mere end bare medieomtale, medieovervågning og journalistkontakt. Det også håndteringen af issues og kriser, der rammer dig, dit brand, din virksomhed eller en branche. Strategisk PR handler om at sætte ind med de indsatser, der har mest mulig indflydelse på dit samlede omdømme og troværdighed – og dermed forbrugernes ønske om at tilvælge dit brand. Som PR-bureau samarbejder vi derfor med store og små influencere, celebreties og forskere.

PR-bureau i en branche i udvikling

Medierne udvikler sig med rivende hast og publicerer i tilsvarende hektisk tempo. Hvor man før kunne ramme en stor del af befolkningen via ganske få medier, så ser det anderledes ud i dag. Forbrugernes medieadfærd er fragmenteret – nærmest stammeorienteret – og det stiller krav til din kommunikation med omverdenen. Hvert medie, hver podcast, hver vlog har sit eget fokus og skal serviceres med målrettet kommunikation. Dét hjælper vi dig med.

Kommunikationsstrategi og storytelling

PR handler grundlæggende om at bevare eller opbygge et omdømme. Et omdømme skabes ud fra summen af ord, opfattelser, aktiviteter om- og fra dig, samt dine konkurrenters adfærd, som tilsammen skaber enagenda. Med Essencius ved din side, kan vi sammen præge agendaen.

Medierne bliver hver dag bombarderet med pressemeddelelser om nye produkter og services eller spændende, nye samarbejder. At trænge igennem hos journalister og influencere og nå ud til forbrugerne kræver indgående kendskab til, hvordan de arbejder og prioriterer. Som PR-bureau har vi den indsigt.

PR og marketing

Vi er specialister i marketing-PR, hvor produkter eller kampagner er i fokus – både i medieomtale, events, SoMe og digitalt. Med klare budskaber og indsigt i dit brand, skaber vi fortællinger som journalister, bloggere, influencere og forbrugere ønsker at gøre til deres. Fortællinger, der øger kendskabetog leder til salg. Som dit PR-bureau får vi etableret viden og dialog, der støtter dit brand. Se vores lancering af Fuzetea og den flerårige kampagne for Anthon Berg – Den generøse julerejse.

Som PR-bureau hjælper vi dit brand med skabelse af medieomtale, håndtering af kriser og meget mere
Kommunikationsbureau Essencius

SKAL VI SNAKKE?

Har du en udfordring, vi skal hjælpe med?

Kontakt os