SERVICES

Integreret kommunikation giver den stærkeste storytelling

Læs mere
Læs mere
Læs mere
Læs mere
Læs mere
LÆS MERE
Læs mere
Læs mere
Kommunikationsbureau Essencius

SKAL VI TAGE EN SNAK?

Ring og hør mere om integreret kommunikation

Kontakt os

Services

Integreret kommunikation er vores speciale. Det vil sige, vi har det rigtig godt både med det analoge, det digitale og de sociale kanaler – og især i krydsfeltet, hvor alle elementer i kommunikationen kan arbejde sammen og forstærke hinanden . Vi leverer Public Relations, visuel kommunikation og influencer marketing. Og det gør vi B2B og B2C.

Vi har fokus på jeres udfordringer og det kommunikative afkast, der er vigtigt for jer og jeres brand. I samarbejde med jer, afdækker vi jeres ønsker og behov. Vi skaber de løsninger, der er mulige og bedst med udgangspunkt i jeres position på markedet og jeres forhold til relevante interessenter.

Integreret kommunikation

Vi har erfaringen og kompetencerne til strategisk og kreativt at koordinere en langsigtet kommunikationsindsats. En solid integrerede kommunikationsindsats med gennemtænkte og sammenhængende løsninger optimerer både eksekvering, PR og salg.

Vi er gode til at flytte både holdninger og varer. Vi er strategiske, kreative, strømlinede og skævt tænkende. Vi er mestre i at eksekvere, så alt går over forventning. Vi ser potentialet i jeres ønsker og omsætter drømmene til kampagner, lanceringer og events, der skaber det, de skal.