DESIGN

Grafisk design styrker din samlede kommunikation, giver visuelt liv og den stil, dit brand fortjener

Vi leverer mange typer design-opgaver. Det er dit behov, dit brands historie og målgruppens medievalg, der afgør hvad og hvor meget, der er behov for.

Vi leverer en fuldstændig brand-identitet, design til din hjemmeside, billeder til dine sociale medier, layouter årsrapporten eller styler dit kommende event for din målgruppe. Og selvfølgelig kan vi også hjælpe dig med grafisk design af plakater, emballage, brochurer, tv-reklamer, website og facadeskilte.

Se to af vores design cases

Læs mere
Læs mere

Godt grafisk design kræver grundig research

For at et stykke designarbejde bliver målrettet og vellykket, skal der researches og analyseres, inden de første grafiske elementer skabes. God research viser, hvilket design, der virker bedst på den målgruppe, du skal kommunikere med. Og hvad der ligger inden for fx dit brands designguide, visuelle historik og hvilket grafisk rum eller udtryk dine konkurrenter benytter.

Grundlæggende handler grafisk design om at skabe en sammenhængende visuel identitet, der er genkendelig for alle i din målgruppe. Uanset hvor og hvornår de møder dit brand eller din virksomhed.

Vi skaber den rette stil for Coca-Cola og for den lokale fysioterapeut

Vi elsker vores arbejde og ser en udfordring i både store projekter for kendte internationale brands som Coca-Cola og facadedesign for den lokale fysioterapeut.

Du kan se eksempler på, hvordan vi arbejder med grafisk design og styling i mange af vores cases her på siden. Se fx det store visuelle projekt i kulturnatten, hvor Axelborg for en aften skiftede identitet og blev til en imponerende, farvesprudlende fabrik, der rullede Coca-Cola ud til gæsterne. Eller se de næsten hypnotiske kalejdoskoper, vi skabte for FuzeTea i forbindelse med lancering af brandet og dets fokus på ’me-time’.

Kommunikationsbureau Essencius

SKAL VI SNAKKE?

Har du en udfordring, vi skal hjælpe med?

Kontakt os