EVENTS & OPLEVELSER

Som kreativt eventbureau skaber vi salg og etablerer brand-anbefalinger via oplevelser og events

Vi har ekspertisen og entusiasmen, der gør dit brand mindeværdigt og sikrer, at du står frem i mængden og får del i målgruppens pengepung.

Vi er et kreativt eventbureau og vi baserer alle events på viden om dine mål og din målgruppes adfærd. Vi ved, at events er nyttige i forhold til salg og loyalitet, og vi forstår, at PR, sociale medier og kreativt indhold på dine egne kanaler sikrer en integreret kampagne, der lever længe efter selve eventet.

Se to af vores event cases

Læs mere
Læs mere

Millenials og Generation Z vil have oplevelser

Maslows behovspyramide er for længst opfyldt og forbrugerne – især millenials og Generation Z – vil have oplevelser, events, minder og samhørighed fra deres foretrukne brands. Klassisk reklame og markedsføring bliver stadigt mindre effektivt. Det er omkostningstungt og forbrugere vælger det fra, når de kan. Det sker via adblockere, Robinsonlisten, ’Reklamer – nej tak’-skilte. Forbrugeren skipper, i det øjeblik, det er muligt, forstyrrende ad-formater på både hjemmesider og i YouTube-videoer. Alene i Danmark anslås det, at 60% anvender adblockere på mindst én af deres enheder.

Vælg at supplere dit marketingmiks med det, som et kreativt eventbureau kan bidrage med – loyalitet og brand love, der øger din bundlinje.

Kreativt eventbureau, der øger salget

Med et kreativt eventbureau som din marketingpartner, får du mulighed for at høste af den internationale research og de erfaringer, vi har.

Vi har gennemført et utal af events for Coca-Cola, Pandora, Anthon Berg og Orkla. Og det nytter – både her og nu og på den lange bane. Internationale data viser, at:

– 74% af deltagerne i et event har en positiv oplevelse af og mening om brandet efter et event

– 34% af forbrugerne poster om deres eventoplevelser på deres egne social media-profiler

– 65% vurderer, at events giver dem en bedre forståelse af et brand eller en service, hvilket er langt højere end fx tv-reklamer

– 98% er mere interesserede i at købe produktet eller brandet efter eventet

– 70% af forbrugerne er blevet faste brand-kunder efter et event

Kommunikationsbureau Essencius

SKAL VI SNAKKE?

Har du en udfordring, vi skal hjælpe med?

Kontakt os