ISSUE MANAGEMENT

Når dit brand udfordres, hjælper vi dig med at kommunikere med presse, forbrugere og interessenter

Issues management er et strategisk redskab til at ændre eller fastholde et omdømme og opfattelse af brands og virksomheder. Med Issues management vurderer og kortlægger vores PR-team emner, sager og kommunikationsproblemer, der kan have negativ indflydelse på offentlighedens opfattelse af dit brand eller din virksomhed. Og vi foreslår en strategi, der kan løse eller løse op for problemet.

Kriser kradser i omdømmet

Crisis management er anderledes. En krise er et pludseligt opstået problem, der kan skade dit brand eller virksomheds omdømme. En krise er ikke forudset – og den kræver øjeblikkelig reaktion. Det kan være en tsunami, coronavirus, et sammenbrud i din supply chain eller en større produktionsfejl eller tilbagekaldelse.  Problemområdet kender du nok, men du ved ikke, hvornår krisen rammer.

Et issue kan til gengæld blive til en krise. Vores PR-team er klar til at hjælpe dig med løbende issues management. Vi tilbyder også målrettet, hurtig, hands on krisestyring. Vi udarbejder scenarier, en PR-plan, leverer et beredskab, medietræning, dialog med medierne, styring af dine sociale kanaler samt 24-7-monitorering af medier og SoMe.

Essencius er eksperter i kreative events
Kommunikationsbureau Essencius

SKAL VI SNAKKE?

Har du en udfordring, vi skal hjælpe med?

Kontakt os